Malay datin sex

Hari ini bukan saya mahu dedahkan apa-apa, saya cuma rasa terpanggil untuk memberi penjelasan, berat sebenarnya hati saya untuk beri penjelasan ini kerana perkara ini langsung tidak mengganggu fikiran saya. Selepas saya bercerai saya ada berjumpa dengan beberapa kawan media yang saya kenali.

Selama ni ramai orang tercari-cari dan hubungi saya untuk mendapatkan penjelasan. Saya beritahu mereka yang saya tidak akan keluarkan apa-apa statment.

Jika kami tidak kembali bersatu tapi kalau itu yang terbaik, kami terima. Jangan fikir saya buat # tu semata-mata nak kembali semula, tidak… Dan beberapa hari selepas itu keluar cerita gosip Erra dengan seorang lelaki. I wish them all the best, ikhlas saya kata kan ini. Tapi benda ni saya buat ada sebab bertujuan, supaya satu hari nanti Aleesya dapat lihat tempat yang saya bawa dia, yang saya pergi tanpa dia. Dan saya juga gembira sebab ramai pengikut saya di IG gembira melihat Aleesya.Saya ada anak, saya seorang bapa, mungkin kalau saya bukan bapa, saya tak buat. Setiap malam bila saya bila saya tidurkan dia, saya dapat rasakan keluhan dia. Tetapi jikalau perkara itu tidak betul, anda semua tahu saya yang sedang cuba untuk bina masjid saya semula dan jika apa yang anda tulis itu tidak betul, Masya Allah… Sebab itu saya katakan tadi, sebagai pengamal media, apa yang kita tulis itu sangat-sangat bahaya. Ada antara anda yang kata, kenapa sekejap sangat berubah hati? Kami sudah berpisah selama setahun setengah, bercerai hampir 5 bulan. Ramai juga yang berdoa untuknya, Alhamdulilah, saya berterima kasih. Kita sama ambil ikhtibar dari pengajaran hidup masing, jika saya tak dapat selamatkan rumah tangga saya untuk anak saya, saya harap anda semua dapat selamatkan rumah tangga anda melalui apa yang anda lihat di IG saya. Selepas ini tak perlu lah ada akhbar atau blog yang buat follow up story ini.Pada mereka yang masih tak puas hati lagi, saya tak tahu apa lagi nak kata sebab manusia ni adalah sebaik-baik kejadian Allah.Dan, anda yang tak puas hati tu pun adalah sebaik-baik kejadian Illahi., ramai yang beranggapan bekas suami Erra Fazira ini begitu cepat berubah hati dan tidak bersungguh-sungguh dalam usaha memujuk kembali bekas isterinya itu. Malah sebelum itu lagi, punca penceraian antara Engku Emran dan Erra Fazira menjadi perbincangan ramai dengan khabar angin Engku Emran berkahwin dua menjadi salah satu teori paling hangat.

Hari ini menerusi portal miliknya iaitu , Engku Emran menulis dengan panjang lebar untuk memberi penjelasan kepada semua.

Anda solat 5 waktu saya pun solat 5 waktu jadi fikir fikirkan lah.

Saya tak mengambil kesempatan atas kedudukan saya di Malaysian Digest tetapi saya rasa inilah tempat yang paling baik untuk saya berkomunikasi dengan anda semua untuk penjelasan ini.

Kami berdua baik baik sahaja Alhamdulillah we can also communicate well on matters pertaining to Aleesya.

I have my own private life and so does Erra and we both have so much respect for each other.

Antaranya penafian berkahwin dua, pengakuan hatinya sudah terbuka untuk wanita lain dan banyak lagi.